KIROPRAKTOR

Erik Welhaven Løchen

Erik Welhaven Løchen

Erik startet opp klinikken i 2006, samt klinikken i Evje 2007. Erik er en dedikert kiropraktor, med høy kunnskap innen flere felt.

Les mer om Erik..

Fredrikke Rustad

Fredrikke Rustad

Fredrikke er kiropraktor og utdannet ved Anglo European College of Chiropractic (Bournemouth University) i England 2016.

Les mer om Fredrikke

Tor Christian Birkeland

Tor Christian Birkeland

Tor Christian tilbyr effektiv og faglig oppdatert behandling av akutte og kroniske lidelser i alle kroppens muskler og ledd. Han har ekstra interesse og kunnskap om rygg/nakkesmerter, hodepine og skulderproblematikk.

Les mer om Tor Christian

FYSIOTERAPEUT

Pål Erik Pedersen

Pål Erik Pedersen

Pål Erik har jobbet ved klinikken siden 2009. Han har en bred erfaring innen privat praksis, samt innen fotball og håndball på elitenivå. Han er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har i tillegg mellomfag idrett (fysisk aktivitet og helse) ved Norges idrettshøgskole.

Les mer om Pål

Tone Wigemyr

Tone Wigemyr

Tone har jobbet ved klinikken siden 2013. Hun har en Mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole og bred erfaring innen arbeid med aktiv rehabilitering av belastnings- og akutte skader. Hun har bred kompetanse på løpsrelaterte skader og skader spesielt i knær.

Les mer om Tone..

Trond Solvang

Trond Solvang

Trond Sovang har jobbet ved klinikken siden 2010 og har en bred erfaring innen behandling av akutte og idrettsrelaterte skader samt rehabilitering av belastningslidelser. Han er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har i tillegg mellomfag idrett ved Norges idrettshøgskole.

Les mer om trond..

MUSKELTERAPEUT OG AKUPUNKTØR

Finn Engeset

Finn Engeset

Finn Engeset har mer enn 10 års erfaring innen tverrfaglig helsesamarbeid og driver også egen klinikk. Finn har hovedsakelig tre retninger han utøver i sin praksis for å behandle ulike smerter og plager i muskler og skjelett, som er fysiske akutte og langvarige plager, til selvhjelpsteknikker for selvmestring og måloppnåelse.

Les mer om Finn..

OSTEOPAT

Kari Brattset

Kari Brattset

Kari Brattset har fire år utdannelse i Osteopati ved Norges Helsehøyskole, hvorav første år inkluderer årsstudium i medisin grunnfag. Hun har også årsstudium i idrett grunnfag som inneholder fag som treningslære, biomekanikk, anatomi og fysiologi.

Les mer om Kari..

ANDRE ANSATTE

Bertin Hille

Bertin Hille

Drift og Markedsføring

Anne Trengereid

Anne Trengereid

Resepsjonist

Utviklet av Din Startside