KIROPRAKTOR

Erik Welhaven Løchen

Erik Welhaven Løchen

Erik startet opp klinikken i 2006, samt klinikken i Evje 2007. Erik er en dedikert kiropraktor, med høy kunnskap innen flere felt.

Les mer om Erik..

Stian Aandahl

Stian Aandahl

Stian uteksaminerte fra Macquarie University i Sydney i 2016 med ”Chiropractic Association of Australia’s Academic Excellency Award” for resultater oppnådd i mastergraden.

Les mer om Stian..

Tor Christian Birkeland

Tor Christian Birkeland

Tor Christian tilbyr effektiv og faglig oppdatert behandling av akutte og kroniske lidelser i alle kroppens muskler og ledd. Han har ekstra interesse og kunnskap om rygg/nakkesmerter, hodepine og skulderproblematikk.

Les mer om Tor Christian..

Fredrikke Rustad

Fredrikke Rustad - Permisjon

Fredrikke er i fødselspermisjon frem til August 2019. Hun er kiropraktor og utdannet ved Anglo European College of Chiropractic (Bournemouth University) i England 2016.

Les mer om Fredrikke..

FYSIOTERAPEUT

Tone Wigemyr

Tone Wigemyr

Tone har jobbet ved klinikken siden 2013. Hun har en Mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole og bred erfaring innen arbeid med aktiv rehabilitering av belastnings- og akutte skader. Hun har bred kompetanse på løpsrelaterte skader og skader spesielt i knær.

Les mer om Tone..

Trond Solvang

Trond Solvang

Trond Sovang har jobbet ved klinikken siden 2010 og har en bred erfaring innen behandling av akutte og idrettsrelaterte skader samt rehabilitering av belastningslidelser. Han er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har i tillegg mellomfag idrett ved Norges idrettshøgskole.

Les mer om trond..

Nino Sahinagic

Nino Sahinagic

Nino har sin bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland, med fordypning i manuell behandling og idrettsfysioterapi. Han er medlem i NFF (Norsk Fysioterapeutforbund) og FIFA (Faggruppen for Idrettsfysioterapi & Aktivitetsmedisin).

Les mer om Nino..

MANUELLTERAPEUT

Anne Marie Meyer-Myklestad

Anne Marie Meyer-Myklestad

Anne Marie jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettapparatet. Spesielt interessert i langvarige smertetilstander, rygg, nakke, fot, albue, svimmelhet, hodepine, og overbelastningsskader idrett.

Les mer om Anne Marie

MUSKELTERAPEUT OG AKUPUNKTØR

Finn Engeset

Finn Engeset

Finn Engeset har mer enn 10 års erfaring innen tverrfaglig helsesamarbeid og driver også egen klinikk. Finn har hovedsakelig tre retninger han utøver i sin praksis for å behandle ulike smerter og plager i muskler og skjelett, som er fysiske akutte og langvarige plager, til selvhjelpsteknikker for selvmestring og måloppnåelse.

Les mer om Finn..

ANDRE ANSATTE

Anne Trengereid

Anne Trengereid

Resepsjonist