KIROPRAKTOR

Erik Welhaven Løchen

Erik Welhaven Løchen

Erik er kiropraktor og har videreutdannelse innen diagnostisk ultralyd samt idrettsmedisin. Han er også medisinsk ansvarlig for Vipers Kristiansand.

Les mer om Erik..

Tor Christian Birkeland

Tor Christian Birkeland

Kiropraktor Tor Christian Birkeland er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England. Tor Christian har videreutdanning innen diagnostisk ultralyd.

Les mer om Tor Christian..

Stian Aandahl

Stian Aandahl

Stian uteksaminerte fra Macquarie University i Sydney i 2016 med ”Chiropractic Association of Australia’s Academic Excellency Award” for resultater oppnådd i mastergraden.

Les mer om Stian..

Mari Lehre Løvberg

Mari Lehre Løvberg Due

Mari er kiropraktor og utdannet ved Anglo European College of Chiropractic (Bournemouth University) i England.

Les mer om Mari..

FYSIOTERAPEUT

Tone Wigemyr

Tone Snerthammer

Tone har jobbet ved klinikken siden 2013. Hun har en Mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole og bred erfaring innen arbeid med aktiv rehabilitering av belastnings- og akutte skader. Hun har bred kompetanse på løpsrelaterte skader og skader spesielt i knær.

Les mer om Tone..

Trond Solvang

Trond Solvang

Trond Sovang har jobbet ved klinikken siden 2010 og har en bred erfaring innen behandling av akutte og idrettsrelaterte skader samt rehabilitering av belastningslidelser. Han er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har i tillegg mellomfag idrett ved Norges idrettshøgskole.

Les mer om trond..

Nikolay Avenstroup

Nikolay Avenstroup

Nikolay er utdannet fysioterapeut fra Aalborg i Danmark. Han har også utdannet personlig trener fra Universitetet i Agder. Nikolay tar for tiden videreutdannelse inne idrettspsykologi og en Master utdannelse i folkehelsevitenskap. Nikolay har tatt en rekke kurs etter utdannelsen.

Les mer om Nikolay..

Jørgen Rostrup

Jørgen Rostrup

Jørgen er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo/OsloMet. Han har blant annet 8 års erfaring som medisinsk leder for IK Start, i tillegg til å ha jobbet både ved Sørlandets sykehus og i privat praksis.

Les mer om Jorgen..

Lin Vad

Lin Vad

Lin er utdannet fysioterapeut ved Saxion universitet i Nederland. Hun har lang erfaring fra privat praksis. Hun har tidligere jobbet medisinsk ansvarlig og fysioterapeut i Vålerenga fotball. De siste årene har hun tatt videreutdannelse i innen idrettsfysioterapi

Les mer om Lin.

MUSKELTERAPEUT OG AKUPUNKTØR

Finn Engeset

Finn Engeset

Finn Engeset har mer enn 10 års erfaring innen tverrfaglig helsesamarbeid og driver også egen klinikk. Finn har hovedsakelig tre retninger han utøver i sin praksis for å behandle ulike smerter og plager i muskler og skjelett, som er fysiske akutte og langvarige plager, til selvhjelpsteknikker for selvmestring og måloppnåelse.

Les mer om Finn..

SEKRETÆRER

Silje Hagman

Silje Hagman

Resepsjonist

Marianne Larsson

Marianne Larsson

Resepsjonist